Overslaan naar content

BBL werkplek Elektrotechniek

Op locatie
  • Oosterwolde, Friesland, Nederland
BBL Traject

Functieomschrijving

Wij bij Van Lente Systeemintegratie zorgen ervoor dat de installaties van onze klanten uitstekend werken. Het ontwerpen, maken, beheren en onderhouden van nieuwe en bestaande elektrotechnische installaties is ons werk. We werken veelal in een industriële omgeving, dicht op het proces van onze klanten. Zo werken wij bijvoorbeeld voor Condor Carpets, ForFarmers ,Vebe Floorcoverings, FrieslandCampina, Rouveen Kaasspecialiteiten en nog veel meer!


Bij Van Lente krijg je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen, met de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij uitgroeit tot een allround professional in de elektrotechniek. Het maakt ons niet uit of je net je VMBO opleiding af hebt gerond, juist al een rugzak vol ervaring hebt in een andere sector. We vinden het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent.


Jouw uitdaging

Bij Van Lente Systeemintegratie leren we je graag alle kneepjes van het vak. Na een intensieve interne training van drie weken, waarin onze praktijkopleiders je de basisprincipes bijbrengen, ga je op pad met onze ervaren vakmensen. Hoe snel je je verder ontwikkelt, hangt helemaal van jou af.


Tijdens ons bbl-traject volg je een mbo-opleiding en leer je tegelijkertijd in de praktijk. Je maakt kennis met verschillende soorten installaties in de industrie en utiliteit en leert zelfstandig montagewerkzaamheden uitvoeren. Onze ervaren monteurs zijn gewend om met studenten te werken en begeleiden je stap voor stap.


BBL leer werktraject Elektrotechniek Industrie

 

Voor wat hoort wat

Wij vinden dat we jou zo goed mogelijk ervaring op moeten laten doen in de techniek. Wij maken dit waar door zeer goed samen te werken met regionale scholen. Met onze van Lente Academie zijn wij een erkend leerbedrijf en werk je altijd met de nieuwste techniek, beste tools en ervaren opleiders. Je volgt het op jouw eigen tempo met veel ruimte voor eigen initiatief. Natuurlijk krijg je van ons ook:

  • Een goed salaris en volledig betaalde opleiding;
  • Goede begeleiding van onze ervaren praktijkopleiders (Paul & Peter);
  • Veel doorgroeimogelijkheden;
  • Een goede werksfeer, waar we veel voor elkaar over hebben en klantgericht werken.


Dit ben jij

Wij vinden het allerbelangrijkst dat je gemotiveerd en leergierig bent. Dat staat bij ons voorop. Daarnaast heb je:

  • Minimaal een vmbo diploma;
  • Interesse in elektrotechniek.


Kennismaken?

Interesse? Top! We maken graag kennis met je. Je kunt makkelijk reageren via onderstaande knop. Annemiek neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op. Nog vragen? Twijfels? Bel of app met Annemiek via 06-82056293. Zij vertelt je graag wat dit bbl-traject zo mooi maakt, en natuurlijk beantwoordt ze graag je vragen.

Op locatie
  • Oosterwolde, Friesland, Nederland
BBL Traject

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Op locatie
  • Oosterwolde, Friesland, Nederland
BBL Traject