Skip to content

BBL werkplek Elektrotechniek

Nieuwleusen, Overijssel, NederlandBBL Traject

Functieomschrijving

Van Lente Systeemintegratie heeft in Nieuwleusen haar 4e vestiging geopend. Wil jij deel uitmaken van dit nieuwe team en ben jij ondernemend genoeg om deze locatie nog krachtiger op de kaart te zetten, solliciteer dan…..


Wat ga je doen?

Bij van Lente Systeemintegratie leren we je graag hoe het is om in de praktijk te werken bij onze klanten. Tijdens een BBL- traject ga je het vak leren door een MBO opleiding te volgen en je gaat op pad met onze ervaren vakmensen. Je leert alles rondom de verschillende soorten installaties en afdelingen. Dat zegt je nu misschien nog niets, maar in de praktijk leer je snel. Erg snel.

Onze ervaren monteurs zijn gewend om te werken met studenten. Je leert zelfstandig montagewerkzaamheden uit te voeren en te werken op niveau 4. Je wordt betrokken bij de inbedrijfstelling van installaties en gaat veel leren. Zo trainen we je ook voor andere interessegebieden binnen onze organisatie.


BBL leer werktraject Elektrotechniek Industrie


Wat doen wij?

Wij zorgen ervoor dat de installaties van onze klanten uitstekend werken. Altijd!

Het ontwerpen, maken, beheren en onderhouden van nieuwe en bestaande installaties is ons werk. Veelal in een industriële omgeving, dicht op het proces van onze eindklanten in o.a. de procesindustrie en machinebouw. Te denken hierbij valt aan bedrijven als Condor Carpets, ForFarmers ,Vebe Floorcoverings, FrieslandCampina, Rouveen Kaasspecialiteiten, Aviateur, Ausnutria, Sensus, Timzo, Royal Vaassen Flexible Packaging, etc.
 

Wat beloven wij als erkend leerbedrijf?

Wij vinden dat we jou zo goed mogelijk ervaring op moeten laten doen in de techniek. Wij maken dit waar door zeer goed samen te werken met regionale scholen. Met onze van Lente Academie zijn wij een erkend leerbedrijf en zal je dus niet snel onnuttige opdrachten of taken doen. Je werkt bij ons altijd met de nieuwste techniek, beste tools en ervaren opleiders. We zijn niet voor niets verkozen tot ‘Beste Leerbedrijf’. Onze BBL trajecten zijn uitdagend, betalen goed en bieden je echt een loopbaan.

 

Waarom een BBL-traject volgen bij Van Lente Systeemintegratie?

  • Veel vrijheid binnen jouw opleiding om de opdrachten op jouw manier te doen.
  • Veel afwisseling in werkzaamheden.
  • Een goede vergoeding.
  • Ervaren praktijkbegeleiders.
  • Jonge medewerkers en cultuur.
  • Grote kans om in andere functies binnen organisatie door te stromen.
  • Een goede werksfeer, veel voor elkaar over hebben en klantgericht werken is bij ons een garantie.


Vereisten

Reageren is simpel maar we vragen ook iets

We krijgen veel aanmeldingen dus we hebben we een toetredingsdrempel. Je moet minimaal voldoen aan twee van de onderstaande punten:

  • Je hebt interesse in elektrotechnische installaties en wilt veel leren.
  • Je wilt een relevante technische BBL-opleiding
  • Je hebt een rijbewijs en woont binnen een straal van 45 minuten van Nieuwleusen


De volgende stap

Kom kennis maken. Reageer door te klikken op de ‘reageer knop’ en laat je gegevens achter. Je krijgt altijd reactie en de kans is groot dat we je snel zien en spreken. 


Wil je eerst meer weten?
 Bel Van Lente Systeemintegratie op 0570-631218. Vraag naar Monica Ubas (HR) of Jan van Laar (Teammanager). Wij leggen je graag uit wat dit BBL traject zo mooi maakt en natuurlijk beantwoorden we graag je vragen. Wil je een indruk van ons bedrijf, het werk en de sfeer, kijk dan op onze Facebook pagina of ons Instagram account hier.

Nieuwleusen, Overijssel, Nederland
BBL Traject

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Nieuwleusen, Overijssel, Nederland
BBL Traject